Banner BOS

Hilversumse talentenjacht

HSUM-ON-STAGE-glow2

Publieksprijs - 15 t/m 21 april

GEEF-JE-STEM-glow2

Finaleshow - 25 april

KAART-VERKOOP-glow2

Peter Lusse

Voor de camera speelde Peter onder andere het personage Kees in de Nederlandse televisiekomedie ‘Mag het iets meer zijn?'. Daarnaast schitterde hij op het witte doek in de film ‘Flodder’ uit 1986, waarin Peter de hoofdagent was. In het theater is Lusse ook actief. Hij speelde onder andere een hoofdrol in de Van den Ende-musical 'Chicago', heeft vele cabaretvoorstellingen gemaakt en tourde vorig seizoen met een kindervoorstelling langs de Nederlandse theaters. Met het tragikomische stuk ‘Zes danslessen in zes weken’ was hij genomineerd voor de Toneel Publieksprijs 2007-2008. Vele zullen hem kennen van zijn hoofdrol in de komedieserie ‘Vrienden voor het leven’.
Momenteel is hij volop aan de slag als klassiek zanger en doet hij verschillende optredens.

In 2013 was Peter juryvoorzitter van Baarn On Stage, waar hij er met zijn medejuryleden erin slaagde de kandidaten met een compliment en een tip het podium te laten verlaten.

Peter:
“Eigenlijk hou ik helemaal niet van talentenjachten, maar Hilversum On Stage is anders. Afgelopen jaar heb ik in Baarn als jurylid aan de voet van dit concept gestaan en meegewerkt. Aan de jury de taak om de warme, positieve sfeer die tijdens de auditiedag aanwezig was, ook over te brengen in Hilversum. Het is belangrijk om talenten op alle culturele vlakken een podium te bieden en ze met respect te behandelen. Ik kijk er naar uit om zangkoren, dansgroepen, oudere operazangers, jonge talenten et cetera te zien schitteren!”

Peter Lusse website

Twitter

Social Media

Facebook-rood    Twitter-rood    Youtube-rood
{noembedvideo}

Contact

Projectleider:
Wendy Bosman

Producent:
Kevin van den Berg
(06)  15 46 39 95

[City] On Stage is een concept van:
Stichting de CultuurContainer
www.cultuurcontainer.nl