Banner BOS

Hilversumse talentenjacht

HSUM-ON-STAGE-glow2

Publieksprijs - 15 t/m 21 april

GEEF-JE-STEM-glow2

Finaleshow - 25 april

KAART-VERKOOP-glow2

Desray

Desray is voornamelijk bekend als leadzangeres van de Nederlandse eurodancegroep: 2 Brothers on the 4th Floor. Vanaf 2013 stort zij zich volledig stort op haar solo-carrière. Na 25 jaar op alle denkbare podia van de hele wereld te hebben gestaan weet Desray inmiddels precies wat ze wil en is ze uitgegroeid tot een volwassen, stoere en integere vrouw vol met passie die positief in het leven staat.
Door de jaren heen heeft Desray haar muzikale smaak steeds weten te ontwikkelen en verfijnen. Inmiddels weet ze dan ook dat muziek de mensen dichter bij elkaar brengt. Muziek is emotie. Muziek met doorgronde teksten waarin ze haar gevoelens van woede, opwinding, vreugde en verdriet weet uit te drukken. Hierdoor is ze ook steeds meer geïnspireerd geraakt om zelf teksten te gaan schrijven. Voor Desray is muziek haar leven, 7 dagen per week, 24 uur per dag.

Desray:
"Dreams to survive, dreams make a wish come true..
Keep your dream alive... dream on, Your dream will come alive."

Van kinds af aan had ik de droom om zangeres te worden. Die droom heb ik waar kunnen maken. Van mijn hobby heb ik mijn beroep gemaakt. Voor mij kwam de doorbraak als zangeres van '2 Brothers on the 4th floor'. Mijn emotie te delen met mensen en hun emotie daardoor te kunnen ontvangen is het mooiste wat er voor mij staat. Het is fantastisch als je vanuit je hart, met echte emotie, iemand kunt raken. Ik zet me graag in voor anderen die ook een droom hebben iets te willen delen met anderen mensen.
Als jurylid van Hilversum On Stage ga ik letten op talenten met passie. Als voor mij de emotie binnenkomt dan heb je mijn hart geraakt!

Desray website2

Twitter

Social Media

Facebook-rood    Twitter-rood    Youtube-rood
{noembedvideo}

Contact

Projectleider:
Wendy Bosman

Producent:
Kevin van den Berg
(06)  15 46 39 95

[City] On Stage is een concept van:
Stichting de CultuurContainer
www.cultuurcontainer.nl